КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА КОМОРАТА

29.06.2021, Семинар
ВОВЕД ВО ДЕЛОВEН EXCEL
13.07.2021, Семинар
EMPLOYER BRANDING

Контакт лице: м-р Сања Николова
соработник во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 070 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015