„Димитрие Чуповски“ бр.13, 1000 Скопје +38923244000 ic@mchamber.mk

Здруженија


Контакт лице: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Оперативен директор за претставување на членките и вмрежување

Телефон: + 389 2 3244034
Мобилен: 072 236 710
Е-адреса: biljana@mchamber.mk