„Димитрие Чуповски“ бр.13, 1000 Скопје +38923244000 ic@mchamber.mk

Публикации на Стопанската комора на Северна Македонија

  • Дома
  • За нас
  • Публикации на Стопанската комора на Северна Македонија

Бизнис инфо

team-2

07.06.2024

БИЗНИС ИНФО, БРОЈ 570


Во овој број на Бизнис ИНФО ќе прочитате:

  • РЕГИОНАЛНА МОБИЛНОСТ НА СТРУЧНИОТ КАДАР ПРЕКУ АВТОАМТСКОТО ПРИЗНАВАЊЕ НА КВАЛИФИКАЦИИТЕ
како и многу други информации...
team-2

31.05.2024

БИЗНИС ИНФО, БРОЈ 569


Во овој број на Бизнис ИНФО ќе прочитате:

  • БИЗНИСОТ СО ГРЦИЈА, СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СО МИЗО И СТАРТОТ НА НОВАТА ВЛАДА
  • MАПИРАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ОРГАНСКИОТ ОТПАД И ИЗНАОЃАЊЕ РЕШЕНИЈА
како и многу други информации...
team-2

24.05.2024

БИЗНИС ИНФО, БРОЈ 568


Во овој број на Бизнис ИНФО ќе прочитате:

  • ТРГОВСКА ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ПЕЛАГОНИЈА ВО ИЗМИР И ВО ТИРЕ, РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА
  • ДОДЕЛЕНИ ПРВИТЕ СЕРТИФИКАТИ ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ОБУКА: ВЕШТИНИ ЗА ТЕРЕНСКИ УНАПРЕДУВАЧИ НА ПРОДАЖБАТА
како и многу други информации...
team-2

17.05.2024

БИЗНИС ИНФО, БРОЈ 567


Во овој број на Бизнис ИНФО ќе прочитате:

  • ПРАКТИЧНАТА ПРИМЕНА НА ЗНАЕЊЕТО НА НАТПРЕВАРОТ „РАЗВОЈНИ МИКРОПРОЦЕСОРСКИ СИСТЕМИ“
  • Заеднички ангажман на Стопанската комора и „Македонија 2025“ за економски раст и развој на државата
како и многу други информации...

Контакт лице: Стево Серафимов

Телефон: + 389 2 3244032,
Мобилен: 072 236 484
Е-адреса: stevo@mchamber.mk