„Димитрие Чуповски“ бр.13, 1000 Скопје +38923244000 ic@mchamber.mk

Огласи

18.06.2024

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТСКА КУЌА за Анализа - Мапирање на научно-истражувачка инфраструктура, бизнис регулатива и достапни фондови за циркуларна и зелена економија

Проектна активност: Мапирање на научно-истражувачка инфраструктура, бизнис регулатива и достапни фондови за циркуларна и зелена економија

Цел: Примена на концептот на циркуларна и зелена економија преку поголема соработка помеѓу академијата и бизнис секторот 

Краен рок за аплицирање: 21.06.2024 

Повеќе информации за Повикот можете да прочитате тука


Контакт лице: Јадранка Аризанковска
Шеф на кабинет на претседателот на Комората и советник за ЕУ интеграции и бизнис релации со НАТО

Телефон: + 389 2 3244038,
Мобилен: 072 236 711
Е-адреса: Jadranka@mchamber.mk