Обраќање на претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески, по повод јубилејот 20 години на Феро Инвест и фабриката Брако
➢ Актуелно (24.11.2023, во 08:15:00)
👁 Прочитано: 1488
Обраќање на претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески, по повод јубилејот 20 години на Феро Инвест и фабриката БракоКликни за повеќе
Служба за информирање при Комората