15.11.2022, КРИЗЕН ШТАБ
ТЕВОКС-КОМ СТРУМИЦА СЕ ПРИДРУЖИ ВО КОМОРСКОТО СЕМЕЈСТВО
КРИЗНИОТ ШТАБ ВО ПОСЕТА НА ФИРМИ ОД СТРУМИЦА...
10.11.2022, КРИЗЕН ШТАБ
Владата ќе излезе во пресрет на барањето на Комората целиот ланец на месната индустрија да биде покриен со субвенционирана електрична енергија
Стопанската комора се заблагодарува на поддршката и напорот на Владата за поддршка на бизнисите...
05.11.2022, КРИЗЕН ШТАБ
Цената на струјата и инфлацијата предизвик и за Империал Тобако ТКС
Со оглед на случувањата на светско ниво предизвикани од ценовните осцилации на цената на електричната енергија, скапата електрична енергија се јавува како проблем и за Империал Тобако ТКС а.д. Скопје. На работниот состанок со Кризниот штаб, раководст...
<<  <  1    >  >>