Понуда
(12.12.2022)

Olimpia Motors Outlet Ве поканува на отворена презентација и тест-возење на електричните автомобили од марката „Tesla“.
Olimpia Motors Outlet Ве поканува на отворена презентација и тест-возење на електричните автомобили од марката „Tesla“.

Olimpia Motors Outlet Ве поканува на отворена презентација и тест-возење на електричните автомобили од марката „Tesla“.

Датумот и часот на презентацијата и тест возењето можат да се договорат согласно Вашите желби и потреби.

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
Експерт во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 071 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015