Понуда
(05.03.2021)

Полска мала научна и производна компанија нуди модерни машини со високи перформанси за чистење и пакување на жито.
Полска мала научна и производна компанија нуди модерни машини со високи перформанси за чистење и пакување на жито.

Сепараторите го подредуваат зрното врз основа на специфичната тежина. Оваа технологија може успешно да се користи во:

    земјоделство - при чистење сеење семе, тоа ви овозможува да изберете најмногу биолошки вредни семиња, што се претвора во зголемување на приносите до 40%!
    складирање - режимот за претходно чистење ви овозможува да подготвите жито за складирање, а функцијата за сушење ви овозможува да ја намалите влагата на житото, со цел да се обезбедат соодветни услови за складирање.
    преработувачка индустрија - бројни режими на работа на сепаратори овозможуваат ефикасно чистење на разни видови суровини за потребите на мелници, мелници за храна, простории за храна, нафтени мелници, дестилерии, пиварници, постројки за прехранбена индустрија и други.

 
Во моментов, компанијата нуди четири типа на машини:
 
Модел 300

    Намалување на влажноста на житото - 70 t / h
    Пред-чистење - 50 т / ч
    Правилно чистење - 30 т / ч
    Калибрација (одвојување) - 15 т / ч
    Големина во mm (должина / ширина / висина) - 4650/1463/3335
    Моќност на моторот - 15,55 kW
    Контролер на фреквенцијата на брзината на моторот - НЕ

 
Модел 501

    Намалување на влажноста на житото - 100 t / h
    Пред-чистење - 70 т / ч
    Правилно чистење - 50 т / ч
    Калибрација (сепарација) - 20 т / ч
    Големина во mm (должина / ширина / висина) - 4650/1683/3335
    Моќност на моторот - 19,55 kW
    Контролер на фреквенцијата на брзината на моторот - ДА

 
Модел 101

    Намалување на влажноста на житото - 22 t / h
    Пред-чистење - 20 т / ч
    Правилно чистење - 10 т / ч
    Калибрација (одвојување) - 5 т / ч
    Големина во mm (должина / ширина / висина) - 4165/1140/2545
    Моќност на моторот - 9,74 kW
    Контролер на фреквенцијата на брзината на моторот - НЕ

 
 
Модел 1001

    Намалување на влажноста на житото - 170 t / h
    Пред-чистење - 150 т / ч
    Правилно чистење - 115 т / ч
    Калибрација (одвојување) - 50 т / ч
    Големина во mm (должина / ширина / висина) - 4548/3635/3422
    Моќност на моторот - 31,96 kW
    Контролер на фреквенцијата на брзината на моторот - ДА

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
Експерт во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 071 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015