Одлука за распределба на средства обезбедни во потпрограма ДА инвестиции во железничката инфраструктураОдлука за распределба на средства обезбедени во потпрограма ДА инвестиции во железничката инфраструктура ставка 464.pdf


Контакт лице: Ана Стерјовска
Телефон: ++ 389 2 3244037
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: ana@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Северна Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје