Понуда
(18.05.2023)

We are PCB boards manufacturer in China, providing one-stop service: PCB production+ Component procurement + SMT.
We are PCB boards manufacturer in China, providing one-stop service: PCB production+ Component procurement + SMT.

We can offer you:
·    All kinds of rigid and flex PCBs
·    PCB design
·    Proffesional suggestion to save customer cost
·    No MOQ
·    Support Quick Turn
·    Quotation base on FOB, DDP, etc

If you have any needs, please feel free to contact me. I have prepared well to serve you at anytime with any instructions!

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
Експерт во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 071 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015