Понуда
(28.02.2022)

Шпанска петрохемиска компанија бара дистрибутери на своите масла за автомобилскиот и другите индустриски сектори
Шпанска петрохемиска компанија бара дистрибутери на своите масла за автомобилскиот и другите индустриски сектори

Маслата и понатаму се суштински производ за многу индустрии, а особено за автомобилскиот сектор, а моментално расте потребата од нови мазива прилагодени на новите возила, барањата за животната средина, легурите на моторите итн.
Во овој контекст, шпанската петрохемиска компанија е посветена во последните 40 години на производство и развој на:

- Масла за моторни масла: масла за патнички автомобили, масла за дизел мотори, масла со два циклуса, течности за менувачот, течности за автоматски менувач, масла за менувачи, хидраулични масла итн.
-Фармацевтски бели масла и вазелин.

Тоа беше првата нафтена компанија што воведе повеќекласивно моторно масло низ годините и продолжи да иновира со синтетички масла со оддел за технички услуги и лабораторија на лице место кои обезбедуваат производи со највисок квалитет.

Компанијата има големо искуство со извоз во различни земји како Италија, Мароко, земјите од Блискиот Исток и Португалија. Нејзините фабрики за производство имаат сертификат за вкупен квалитет ISO 9001&14001 и нивните производи се формулирани со адитиви и бази од високата класа за да ги надминат спецификациите и одобренијата што ги бараат модерните мотори.

Во моментов, компанијата бара нови можности за проширување на својот меѓународен бизнис развој преку барање долгорочни партнери во светот заинтересирани за постигнување договори за дистрибуција.

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
Експерт во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 071 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015