Понуда и побарувачка за македонски и странски компании

22.09.2020
👁 Прочитано: 18946

Секој контакт е многу важен сегмент од вашиот бизнис. Стопанската комора на Македонија ви нуди контакти со компании во државата и надвор од неа.

Користете ја услугата на поврзување на Вашите барања и понуди.  
Побарајте услуга за пронаоѓање партнер за соработка тука и надвор од државата.
Понудете ги вашите производи  и услуги на сервисот понуда/побарувачка.
Побарајте листа на македонски и странски компании за поголем успех на вашиот бизнис.
Презентирајте ги вашите производни програми и услуги пред бизнис-заедницата.
Барајте партнер, дистрибутер, увозник /извозник за вашите производи во државата и надвор.
Проширете го вашиот бизнис заедно со странски партнер.

Контактирајте не`, имаме решение на Вашите барања !


  
<<  <  1    >  >> 

Контакт лице: м-р Сања Николова
Експерт во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 071 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015