13.09.2022,
Програма за претприемачи - Битов
Согласно операционализација на соработката помеѓу Стопанската комора на Северна Македонија (СКСМ) и Македонија 2025, задоволство ни е да ве известиме дека е отворен повик за Програмата за претприемачи – Битов (Битов/CESO за експертска поддршка на ком...
<<  <  1  >  >>