10.03.2021,
ОБРАЗЕЦ/ДОЗВОЛА за движење за време на полициски час
01.06.2021 годинаСе укинува носењето заштитна маска на отворено и други ограничувања(https://www.mchamber.mk/Default.aspx?mId=28&id=1000&lng=1)Владата на Република Северна Македонија денеска ги прифати измените и дополнувањата на рестриктивните мерки...
<<  <  1  >  >>