16.02.2021,
ПИСМО ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ БРАНКО АЗЕСКИ ПО ПОВОД 99-ГОДИШНИНАТА ОД СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
Најпрвин, сакам да ви ја честитам 99-годишнината од Стопанската комора на Македонија. Не треба да повторувам дека ние сме една од најстарите институции во државава, повозрасни и од самата држава, а со тоа носиме и огромна одговорност да ги оправдаме ...
<<  <  1  >  >>