29.10.2020,
Анкета во рамки на Коморскиот Инвестициски Форум
Во рамките на Коморскиот Инвестициски Форум (КИФ), Стопанската Комора на Македонија заедно со останатите 5 комори од земјите на Западен Балкан, Германската стопанска комора (DIHK) и Виенскиот институт, работиме на студија – “Near-shoring potential in...
<<  <  1  >  >>