24.07.2020,
Пријавете ни со каков проблем се соочувате и доставете ни слика од терен
Стопанската комора на Македонија, како претставник на најголемата бизнис заедница во државата, интензивно во минатите години презема иницијативи за поедноставување на постапките и скратување на времето кое товарните возила го поминуваат во чекање на ...
<<  <  1  >  >>