24.07.2020,
СТОПАНСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА-ДОВЕРБА КОЈА ТРАЕ И ПРОДОЛЖУВА!
 Почитувани членки, Стопанската комора на Македонија успеа, во годините во кои напорно работи, да прерасне во вистинска куќа на бизнисот во која компаниите можат да побараат совет, да поднесат предлози, да побараат измена на законски решенија, да уче...
<<  <  1  >  >>