04.08.2020,
СОЗДАВАМЕ КОМОРА НА ИДНИНАТА – ДАЛИ ИМАТЕ ПРЕДИЗВИК ДА МУ СЕ ПРИКЛУЧИТЕ НА НАШИОТ ТИМ?
Во мандатниот период 2020-2025 најголемата и најзначајна бизнис асоцијација во државата, Стопанската комора на Македонија, донесе одлука да работи на концептот на создавање на Комора на иднината. Најнапред ги утврдивме стратешките правци за развој на...
15.07.2020,
ОГЛАС за избор на извршен директор на Стопанската комора на Македонија
Врз основа на чл. 22 и 23 од Законот за работните односи („Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 62/2005, 106/2008, 161/2008, 114/2009, 130/2009, 149/2009, 50/2010, 52/2010, 124/2010, 47/2011, 11/2012, 39/2012, 13/2013, 25/2013, 170/201...
<<  <  1  >  >>