23.05.2022,
ПИШУВАЊАТА НА ХАРИ КОСТОВ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА ДРЖАВАТА – АБЕ, АЈДЕ, ПУЛИ СИ ЈА РАБОТАТА...
Најновата анкета на Стопанската комора за проблемите со кои се соочува бизнис-секторот во постапките пред администрацијата јасно потврдува дека ни се потребни сериозни реформи.Месеци наназад, во интензивна комуникација со компаниите, слушнав стотина ...
<<  <  1  >  >>