16.07.2020,
Редизајниран веб-порталот на Стопанската комора на Македонија
Почитувани,Денес ја промовираме целосно редизајнираната веб-страница на Стопанската комора на Македонија. Подолу во текстот накусо ќе истакнам кои ќе бидат главни елементи на сајтот кои воедно се и носечки столбови на претставувањето и застапувањето ...
<<  <  1  >  >>