Online Бизнис средби 18.04.2024 - 19.04.2024 Меѓународни деловни средби “Meet4Business MEGRA 2024” во областа на градежништво, архитектура и енергија, од 18-19 април 2024 г., Горна Радгона, Р. Словенија, xибриден настан

Горна Радгона, СловенијаПОКАНА

Меѓународни деловни средби Meet4Business MEGRA 2024

(од областа на градежништво, архитектура и енергија)

https://www.b2match.com/e/meet4business-megra-2024

од 18-19 април 2024 година

(xибриден настан), Горна Радгона, Р. Словенија

 

Регионалната развојна агенција од Подравје-Марибор во соработка со Стопанската комора на Северна Македонија и Европската мрежа на претпријатија (EEN), Ве покануваат да земете учество на меѓународниот деловен настан Meet4Business MEGRA 2024, од 18-19 април 2024 година, во рамки на 33. Меѓународен саем за градежништво, во Горна Радгона, Р. Словенија.

Овие меѓународни Б2Б средби, нудат исклучителна можност за воспоставување и зајакнување на деловни контакти од областа на градежништвото, архитектурата и енергијата, со различни компании и експерти од речиси цела Европа, како клучна можност за проширување на деловната мрежа, клучна за растот и развојот на вашата компанија.

Секоја компанија може да има до 22 состаноциСекој состанок е во времетраење од 25-минутни и 5 минути подготовка за следниот состанок-дополнително се даваат, со цел разговор, дискусија и можност за нови соработки, стратешки партнерства и деловни зделки.

Распоред на настани:

ЧЕТВРТОК, 18.04.2024 година - со физичко присуство)

ПЕТОК , 19. април 2024 година - онлајн :

9:15 - 10:00 часот

Пристигнување на гости и учесници.

10:00 - 17:00 часот

Деловни состаноци еден на еден

10:00 - 17:00 часот

Деловни состаноци еден на еден

Учеството на настанот е бесплатно, но потребна е претходна регистрација https://www.b2match.com/e/meet4business-megra-2024.

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ:

15 април 2024: Онлајн регистрација на https://www.b2match.com/e/meet4business-megra-2024

17 април 2024: Резервирање состаноци во рамките на платформата.

Пријавете се тука

Контакт лица:

Ирена Мојсовска
++ 389 2 3244009

Кристина Кузеска
++ 389 2 3244019

Стопанска комора на Северна Македонија,
ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13,
1000 Скопје
Контакт центар: (02) 15015

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Семинар, 12.03.2024
Тридневна „онлајн“ обука за:СТРУЧЕН И ДРУГ КАДАР (МЕНТОРИ) ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ  ПРАКТИЧНА ОБУКА КАЈ РАБОТОДАВАЧИТЕ
Семинар, 18.03.2024
Еднодневен семинар на тема: КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТОТ И БЕЗБЕДНОСТА ПРИ ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНА
Семинар, 19.03.2024
CONTENT WRITING - КАКО ДА КРЕИРАТЕ НАЈЕФИКАСНА СОДРЖИНА ЗА ВАШИОТ БРЕНД
Семинар, 20.03.2024
ЗАКОН ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР И ЗАКОНОТ ЗА ПРЕКРШОЦИ-Правата и обврските на субјектите на надзор при спроведување на инспекциски надзор, посебни дејствија во инспекциска постапка
Семинар, 21.03.2024
ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗА ЕФИКАСНО ЛИДЕРСТВО
Семинар, 28.03.2024
ДЕТАЛЕН ОПИС НА ПОСТАПКА ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊЕ ЗА СТАВАЊЕ ВО ПРОМЕТ НА ПРОИЗВОДИ И МАТЕРИЈАЛИ ВО КОНТАКТ СО ХРАНА
Саем, 08.04.2024
ПОКАНА за учество на саем и Б2Б „Денови на технологија и деловна соработка 2024 година“ - “Technology & Business Cooperation Days 2024” (xибриден настан), Хановер, Германија, 9-25 април 2024 - ЕЕН мрежа
Повик, 10.04.2024
Повик за учество за Национална награда за компании со најдобро имплементиран систем за безбедност и здравје при работа (БЗР) за 2024 година
Брокерски настан, 15.04.2024
Меѓународни деловни средби “GreenTech Days meet Future of Building 2024” од областа на животната средина, енергијата, енергетската ефикасност градежништвото и инфраструктурата, од 17-19 април 2024 година, (xибриден настан), Виена, Австрија
Online Бизнис средби, 18.04.2024
Меѓународни деловни средби “Meet4Business MEGRA 2024” во областа на градежништво, архитектура и енергија, од 18-19 април 2024 г., Горна Радгона, Р. Словенија, xибриден настан