Брокерски настан 10.10.2023 - 13.10.2023 Билатерални деловни средби „Green Days“ во рамките на Саемот за животна средина и енергија „Pollutec“ во Лион, Франција, 10-13 октомври 2023 година, https://green-days-pollutec-2023.b2match.io/

Лион, ФранцијаПОКАНА

Билатерални деловни средби Green Days

во рамките на Саемот за животна средина и енергија „Pollutec

во Лион, Франција, 10-13 октомври 2023 година

 https://green-days-pollutec-2023.b2match.io/

 

Стопанската комора на Македонија, во соработка со ЕЕН - Европската мрежа на претприемачи од Лион, Франција, Ве поканува да земете учество на претстојните билатерални деловни средби „Green Days во рамките на Саемот за животна средина и енергија „Pollutec“ што ќе се одржи во Лион Францја од 10-13 октомври 2023 година.

 

Саемот „Pollutec“ е најголемиот меѓународен саем за животна средина, еколошка и енергетска опрема, технологии и услуги, опфаќа 10 сектори од областа на животната средина, енергетиката и циркуларната економија: отпад, вода, енергија, инструментација - метрологија – анализа, управување со ризици, одржливи градови, биодиверзитет и др.

 

„Green Days“ е официјален деловен настан организиран во рамките на Саемот „Pollutec“, во соработка со ЕЕН - Европската мрежа на претприемачи, а истиот е наменет за:

- мали и средни претпријатија;

- истражувачки центри;

- агенти;

- дистрибутери;

- финансиски друштва;

- изложувачи и посетители.

 

Сите компании, заинтересирани за учество на деловните средби, треба да се регистрираат на следниот линк:  https://green-days-pollutec-2023.b2match.io/.

Рокот за регистрација е најдоцна до 30 септември 2023 година, почнувајќи од 30 јуни 2023 година.

Учеството на настанот е бесплатно.

 

Откако ќе се регистрирате, ќе може да закажете деловни состаноци преку платформата за закажување и одржување на состаноци/видео конференции, со тоа што сами ги договорате билатералните состаноци со компании од Ваш интерес. Претходно договорените сесии се со времетраење од околу 20 минути, кадешто учесниците ќе можат да воспостават комуникација и да најдат нови деловни партнери.

Агенда на настанот Пријавете се тука

Контакт лица:

Ирена Мојсовска
++ 389 2 3244009


Стопанска комора на Северна Македонија,
ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13,
1000 Скопје
Контакт центар: (02) 15015

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Тренинг обука, 03.10.2023
SEED+ КАМПАЊА ЗА БРЗО УЧЕЊЕ И ОБУКА ЗА ВЕТЕРИНАРНИ СЕРТИФИКАТИ
Семинар, 04.10.2023
ИТ КАТАСТРОФИ И ОДРЖУВАЊЕ НА КОНТИНУИТЕТ ВО РАБОТЕЊЕТО - Управување со кризни ситуации – дефинирање, изработка на план за континуитет во бизнисот, тестирање и опоравување -
Семинар, 09.10.2023
СОЗДАВАЊЕ МОДЕЛ ЗА СЕГМЕНТАЦИЈА НА КЛИЕНТИТЕ СО КОРИСТЕЊЕ НА PYTHON И МАШИНСКО УЧЕЊЕ
Брокерски настан, 10.10.2023
Билатерални деловни средби „Green Days“ во рамките на Саемот за животна средина и енергија „Pollutec“ во Лион, Франција, 10-13 октомври 2023 година, https://green-days-pollutec-2023.b2match.io/
Форум, 12.10.2023
Македонско-австриски бизнис-средби во Стопанската комора на Северна Македонија
Семинар, 17.10.2023
ДОНЕСУВАЊЕ СТРАТЕГИСКИ ОДЛУКИ ВО МАРКЕТИНГОТ:  ОБУКА ЗА АНАЛИТИКА ЗА УСПЕХ 
Online Бизнис средби, 24.10.2023
“Energy Business Meetings at OMC 2023”-Деловни средби за енергетика https://omc2023.b2match.io/ (xибриден настан), Равена, Италија