Центар за унапредување на квалитет во производството и услугите

   

Контакт лице: Емилија Тодоровска
Телефон: ++ 389 2 3244047
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: emilija@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје