Изјава на претседателот на СКСМ Бранко Азески, по посетата на компаниите и консултациите за платформата за разговори со политичките партии
➢ Актуелно (19.02.2024, во 08:55:00)
👁 Прочитано: 666
Изјава на претседателот на СКСМ Бранко Азески, по посетата на компаниите и консултациите за платформата за разговори со политичките партииКликни за повеќе
Служба за информирање при Комората