Службен весник на РСМ бр.193 од 15.09.2023 г. Национална стратегија за развој на лозарството и винарството за периодот 2023-2033 годинаНационална стратегија за развој на лозарството и винарството за периодот 2023 2033(1).pdf


Контакт лице: Ана Стерјовска
Телефон: ++ 389 2 3244037
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: ana@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Северна Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје