Ценовник на услугите на Комората 16.10.2020
👁 Прочитано: 11378


Во прилог Ви го даваме на увид и
Тарифник за висината на надоместокот за услугите на Стопанската комора на Македонија - пречистен текст.pdf


Контакт лице: м-р Анета Трајковска
потпретседател на Стопанската комора на Северна Македонија
Телефон: ++ 389 2 3244041, M. 070 295 432
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: aneta@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015