ДОБРОДОЈДОВТЕ НА ДИГИТАЛНИОТ ПОРТАЛ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА АТА КАРНЕТ 25.05.2023
👁 Прочитано: 35013


 

Контакт лица:

elida@mchamber.mk    тел.  (02) 3244 072; 070 230 964

mile@mchamber.mk     тел.  (02) 3244 039; 078 265 539  

igor@mchamber.mk      тел.  (02) 3244 066; 071 260 637  


Контакт лице: м-р Игор Тасевски
Експерт во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244066
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: Igor@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015