РЕГИОНАЛНИ КОМОРИ ОРГАНИЗИРАНИ ПРИ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА

   

 

●   Регионална комора со седиште во Берово

●   Регионална комора со седиште во Битола

●   Регионална комора со седиште во Велес

●   Регионална комора со седиште во Гевгелија

●   Регионална комора со седиште во Гостивар

●   Регионална комора со седиште во Дебар

●   Регионална комора со седиште во Кавадарци

●   Регионална комора со седиште во Кичево

●   Регионална комора со седиште во Кочани

●   Регионална комора со седиште во Куманово

●   Регионална комора со седиште во Охрид

●   Регионална комора со седиште во Прилеп

●   Регионална комора со седиште во Скопје

●   Регионална комора со седиште во Струмица

●   Регионална комора со седиште во Тетово

●   Регионална комора со седиште во Штип


Контакт лице: Даниела Михајловска Василевска
Телефон: ++ 389 2 3244021, М. 072 220 037
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: daniela@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје

>