Асоцијација на одгледувачи, производители и придружни членки во индустријата за медицински канабис

Асоцијација на индустријата за канабис во Северна Македонија

Контакт лице: Валентина Цветковска
Телефон: ++ 389 2 3244063
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: valentina@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Северна Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје