АСОЦИЈАЦИИ ПРИ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА

⮞   Македонска енергетска асоцијација - МЕА

⮞   Македонска асоцијација на металите - МАМ

⮞   Македонската асоцијација на рударството - МАР

⮞   Асоцијација за здравство

⮞   Асоцијација за секундарни суровини и рециклатори

⮞   Асоцијација на осигурително-брокерски друштва

⮞   Македонска Транспортна Асоцијација - МТА

⮞   Асоцијација за поддршка на медијацијата - АПМ

⮞   Асоцијација за управување со посебните текови на отпадот

⮞   Асоцијација на генерички производители на лекови

⮞   Асоцијација на одгледувачи, производители и придружни членки во индустријата за медицински канабис

⮞   Асоцијација на креативните индустрии - АКИ

⮞   Центар за микро, мали и средни компании

⮞   Центар за циркуларна економија


Контакт лице: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Телефон: ++ 389 2 3244034, M. 072 236 710
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: biljana@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Северна Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје