ПУБЛИКАЦИИ НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА 02.07.2021
👁 Прочитано: 31935


Во продолжение можете да ги прегледате сите публикации кои Стопанската комора ги подготвува редовно за промовирање и информирање на своите членки.

Информациите се од работата на Комората како и од анализите и информациите кои ги создава Комората за своите членки.14.01.2022
Бизнис ИНФО, број 478

Во овој број на Бизнис ИНФО ќе прочитате:

 •     ГРАДЕЖНИШТВОТО ЧЕКА АНТИКРИЗНИ МЕРКИ, НЕДВИЖНОСТИТЕ АТРАКТИВНИ И ВО КОВИД ПАНДЕМИЈА
 •     ВИКТОР МИЗО: КОМПАНИИТЕ СО ТЕХНОЛОШКО НАПРЕДНО ПРОИЗВОДСТВО СЕ СООЧУВААТ СО ПРЕДИЗВИЦИ ОД ПАНДЕМИЈАТА

  и многу други информации...
24.12.2021
Бизнис ИНФО, број 477

Во овој број на Бизнис ИНФО ќе прочитате:

 •     Со тимска работа на Стопанската комора, Министерството за финансии и Царинската управа до заедничка цел - обезбедување на поволни услови за работа на компаниите и многу други информации...
10.12.2021
Бизнис ИНФО, број 476

Во овој број на Бизнис ИНФО ќе прочитате:

 •     ОТПОЧНАА СО ПРЕДАВАЊА ПРВИТЕ ШЕСТ МЕСЕЧНИ ОБУКИ ЗА БИЗНИС ЛИДЕРИ И РАЗВОЈ НА МАЛИ И СРЕДНИ КОМПАНИИ
  и многу други информации...
03.12.2021
Бизнис ИНФО, број 475

Во овој број на Бизнис ИНФО ќе прочитате:

 •     УРГЕНТИ СОСТОЈБИ БАРААТ УРГЕНТИ МЕРКИ
 •     СВЕТСКАТА ТРГОВСКА ОРГАНИЗАЦИЈА (WTO), MEЃУНАРОДНАТА СТОПАНСКА КОМОРА (ICC) И МЕЃУНАРОДНИОТ ЦЕНТАР ЗА ТРГОВИЈА (ITC) ЈА ПРОГЛАСИЈА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА ДИГИТАЛЕН ШАМПИОН ЗА 2021 ГОДИНА
  и многу други информации...

 

26.11.2021
Бизнис ИНФО, број 747

Во овој број на Бизнис ИНФО ќе прочитате:

 • СТАВ НА КОМОРАТА ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ТЕСТИРАЊЕ НА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ВО ПРИВАТНИОТ СЕКТОР
 • СО ЕУРОНИКЕЛ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО И ИЗВОЗОТ, СО ЈАНЧЕВ ЗА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈАТА, СО НАУМОВ ЗА БИЗНИС КЛИМАТА
 • ПРЕДВИДУВАЊАТА НА СОСТОЈБИТЕ НА ПАЗАРОТ НА ТРУД – УСЛОВ ЗА РАСТ И РАЗВОЈ НА КОМПАНИИТЕ

и многу други информации...

<<  <  1    >  >> 

Контакт лице: Стево Серафимов
Експерт во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244032, M. 072 236 484
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: stevo@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015