Потпретседателот на Комората Јовановски на дебата за даночните реформи со министерот Бесими, академик Беџети и економистот Јовановиќ
➢ Актуелно (15.09.2022, во 16:10:53)
👁 Прочитано: 981
Потпретседателот на Комората Јовановски на дебата за даночните реформи со министерот Бесими, академик Беџети и економистот ЈовановиќКликни за повеќе

Преземено од: Facebook

м-р Зоран Јовановски
Проектен менаџер за развојни операции