Известување за објавен меѓународен повик од НАТО – КФОР за набавка на услуги за одржување за потреби на филмскиот камп во Приштина, Косово
➢ ОГЛАС (15.09.2022, во 11:26:18)
👁 Прочитано: 775
Известување за објавен меѓународен повик од НАТО – КФОР за набавка на услуги за одржување за потреби на филмскиот камп во Приштина, КосовоКликни за повеќе

Министерството за одбрана на Република Северна Македонија, преку постојаната делегација на Република Северна Македонија во НАТО, известува за доставен: Notification of intent (NOI) to issue an Invitation for International Bidding (IFIB) for NATO (KFOR) Maintenance Support (NMS) Contract in Camp Film City (CFC), Prisitina, Kosovo

Објавен на интернет страната: https://shape.nato.int/page161512048

Рок за регистрација:

Компаниите кои се заинтересирани потребно е до 05.10.2022 година, да го завршат процесот на регистрација согласно глава VII-a, од Законот за јавни набавки во областа на одбраната и безбедноста, по што соодветна потврда од Министерството за одбрана преку Постојаната делегација на Република Северна Македонија во НАТО ќе биде доставено до НАТО – КФОР.

Контакт информации:

Центар за поддршка на компани при Министерство за одбрана на Република Северна Македонија
Е-адреса: NatoNabavki@mod.gov.mk
Телефон: +389 2 3282 042
15.9.2022 година
С к о п ј е

Служба за информирање при Комората