ДИРЕКТНА „ОН-ЛИНЕ“ средби со компаниите - секој петок од 12:00 до 13:00 часот (на барање на членките, он-лине линијата ја ставаме на располагање и секој ден во истиот термин)
➢ Актуелно (24.02.2022, во 11:48:34)
👁 Прочитано: 1676
ДИРЕКТНА „ОН-ЛИНЕ“ средби со компаниите - секој петок од 12:00 до 13:00 часот (на барање на членките, он-лине линијата ја ставаме на располагање и секој ден во истиот термин)

ДИРЕКТНА „ОН-ЛИНЕ“ средби со компаниите - секој петок од 12:00 до 13:00 часот (на барање на членките, он-лине линијата ја ставаме на располагање и секој ден во истиот термин)

  • на дневна основа, да се сослушаат барањата/укажувањата за проблемите (пр. недостаток на суровини, на енергенси, прекинати ланци на снабдување, извозно-увозни постапки или други проблеми предизвикани ради состојбата во Украина и продолженото влијание на корона кризата).
  • за натамошно постапување на Комората во изнаоѓање соодветни решенија низ институциите на системот;
  • со дел од менаџментот на Комората.

Интерес за линк за учество доставете до: Билјана Пеева-Ѓуриќ оперативен директор: biljana@mchamber.mk

Имаме искуство, заедно сме поминале многу кризи

 

Служба за информирање при Комората