ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУВСТВО НА БУГАРСКАТА ТРГОВСКО-ИНДУСТРИСКА КОМОРА ЗА ЖРТВИТЕ ВО СООБРАЌАЈНАТА НЕСРЕЌА
➢ Актуелно (24.11.2021, во 10:12:15)
👁 Прочитано: 280
ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУВСТВО НА БУГАРСКАТА ТРГОВСКО-ИНДУСТРИСКА КОМОРА ЗА ЖРТВИТЕ ВО СООБРАЌАЈНАТА НЕСРЕЌА

Претседателот на Бугарската трговско-индустриска комора, Цветан Симеонов, упати телеграма со сочувство до претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески и семејствата на жртвите кои ги загубија своите животи во ужасната несреќа на автопатот Струма, Бугарија со изрази на почит и најдлабоко жалење за изгубените млади животи во несреќата.

Служба за информирање при Комората