Интервју: м-р Зоран Јовановски Важно е да им се помогне на компаниите што ќе бидат локомотива на заздравувањето на македонската економија
➢ Актуелно (23.12.2020)
👁 Прочитано: 1121
Важно е да им се помогне на компаниите што ќе бидат локомотива на заздравувањето на македонската економија

Разговор за тековната состојба на македонската економија, проекциите за наредната година, помошта од државата, важноста да се сочува фокусот на внимание и на постковид периодот, компаниите извозници, етичноста во бизнисот ....

м-р Зоран Јовановски
Главен советник на Управниот одбор на Стопанската комора на Северна Македонија за економски прашања