Интензивно продолжува со работа Кризниот Штаб 24/7
👁 Прочитано: 28955
Интензивно продолжува со работа Кризниот Штаб 24/7

Во рамките на Стопанската комора веќе една година функционира Кризен штаб, кој 24-часовно ја следи состојбата и е на располагање на нашите компании-членки.

За решавање на вашите проблеми/предизвици со кои се соочувате при секојдневното работење во променетите услови предизвикани од пандемијата од Ковид-19, наизменично на дневна основа се достапни:

 - претседавачот на Собранието на Стопанската комора на Северна Македонија м-р Антони Пешев,
 - потпретседателката на Стопанската комора д-р Јелисавета Георгиева-Јовевска,
 - главниот советник на Управниот одбор за економски прашања м-р Зоран Јовановски и
 - извршниот директор Билјана Пеева-Ѓуриќ.

 


 


Временски рок на Уредбите со законска сила и на одлуките во врска со економските мерки за справување со последиците од КОВИД 19

Временски рок на Уредбите со законска сила и на одлуките во врска со економските мерки за справување со последиците од КОВИД 19

 

Служба за информирање при Комората