ВМРЕЖУВАЊЕ

ВМРЕЖУВАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ПО СИТЕ ОСНОВИ

Бранко Азески

ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ ЗА КОНКУРЕНТНОСТ НА КОМПАНИИТЕ

Јадранка Аризанковска

ДАНОЦИ И ЦАРИНИ

ДАНОЦИ, ЦАРИНИ И УСЛОВИ ЗА ВОДЕЊЕ БИЗНИС

м-р Анета Димовска

ОБРАЗОВАНИЕ

ОБРАЗОВАНИЕ - ИНВЕСТИЦИЈА ВО БИЗНИСОТ

м-р Наташа Јаневска

➢ Уметничка ризница
"По бањање", Томе Серафимовски
"Девојче - циганче", Никола Мартиноски
"Коњи", Свето Манев
"Пазар во Скопје", Димитар Пандилов
"Мементо на стариот охридски чун", Павле Георгиевски - Зуфа
"Мртва природа (котле и аван)", Петар Попчев
"Школка - тврдина", Васко Ташковски
"Каменоресци", Вангел Коџоман
"Стара куќа", Ѓорѓи Ачески
"Пејзаж", Миливоје Новаковиќ - Кањош

➢ Видео вести
ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ДАНОЧНИТЕ ОБВРЗНИЦИ
ИТНИ МЕРКИ ВО КЛУЧНИТЕ СЕКТОРИ - ОСНОВА ЗА РАЗВОЈ НА АГРОСЕКТОРОТ ВО ПОСТКОВИД - ПЕРИОДОТ
ПРЕДЛОГ МЕРКИ ЗА ПОУСПЕШНА ТУРИСТИЧКАТА СЕЗОНА ВО 2021 ГОДИНА
ИЗМЕНА НА МОДЕЛОТ НА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ И ПОДДРШКА НА ГОЛЕМИТЕ КОМПАНИИ ПОБАРА АГРОСЕКТОРОТ НА ДЕНЕШНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА
УЧЕЊЕТО ПРЕКУ РАБОТА – МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА КВАЛИФИКУВАН И СТРУЧЕН КАДАР

➢  Аудио вести Интервју Зоран Јовановски, МакедонскоРадио1


Во соработка со медиумите