Побарувачка
(26.10.2020)

Израелска семејна дестилерија што се занимава со производство на арак, водка, ракија и вино од најфините состојки, бара дистрибутери на нивните производи
Израелска семејна дестилерија што се занимава со производство на арак, водка, ракија и вино од најфините состојки, бара дистрибутери на нивните производи

Фината ракија од грозје компанијата ја дестилира во мали серии со фин вкус и арома, направена од внимателно избрани сорти бело грозје (Шардоне, Шенин Блан и Совињон Блан) одгледувани во регионот на Галилеја. Ракијата се произведува по највисоки светски прифатени кошер стандарди.

Тие исто така произведуваат висококвалитетна водка која има неверојатно мазен и богат вкус. Се произведува користејќи традиционален, прецизен процес, од природни состојки, изворска вода и екстра квалитетен алкохол. Дистрибутерите е потребно да имаат искуство во прехранбената индустрија, работа со трговски ланци, супермаркети продавници за храна и угостителската индустрија.

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
стручен соработник во Стопанска комора на Македонија
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 070 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015