Побарувачка
(22.10.2020)

Израелска компанија специјализирана за увоз на медицински производи, особено во делот на стоматологијата, бара производител и дистрибутер
Израелска компанија специјализирана за увоз на медицински производи, особено во делот на стоматологијата, бара производител и дистрибутер

Компанијата бара производители на разни хартиени и пластични производи како што се пластични садови за еднократна употреба, прибор за јадење, амбалажи за складирање, пластични кеси итн.

Компанијата обезбедува услуги за увоз и дистрибуција на медицински и стоматолошки производи, нудејќи им на своите клиенти производи од нивната сопствена марка и брендови од водечки добавувачи ширум светот, како што се: исфрлувач на плунка, забен биб, маски за лице, стоматолошки престилки, неткаени гази за тампонирање, забен памук/тампон, сув мраз и многу повеќе.

Компанијата бара сигурен производител на квалитетни ТИП 5,6 прекривки. Компанијата треба да поседува EN ISO 13982-1: 2004 + A1: 2010 Тип 5, EN 13034: 2005 + A1:2009 Тип 6 сертификати. Месечна потреба од 3.000 парчиња. Бараат и искусен дистрибутер на медицински производи за нивните 50.000 парчиња на FFP2 Медицинска форма на патка маски за лице со EAC сертификат.

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
стручен соработник во Стопанска комора на Македонија
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 070 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015