Понуда
(21.09.2020)

Понуда за деловен простор од 33 м2 во објектот на Адора во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје.
Понуда за деловен простор од 33 м2 во објектот на Адора во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје.

НОВО ЛИСИЧЕ – ОПШТИНА АЕРОДРОМ – СКОПЈЕ

Локација: бул. АСНОМ бр. 33, Ново Лисиче, Аеродром, Скопје
Слободен 1 деловен простор од 33 m²

Во објектот има еден слободен атрактивен деловен простор, локал бр. 3 со површина од 33 m² плус паркиралишта пред самиот Локал. Модерниот станбено-деловен објект Ново Лисиче 961/11 е на булевар АСНОМ бр.33, Ново Лисиче, во општина Аеродром, Скопје, во рамките на новата современа населба со девет згради во ист препознатлив стил на Адора и новиот деловно-трговски центар Рамстор, изграден од Адора инженеринг. Деловниот простор во Ново Лисиче има сопствени паркиралишта во непосредна близина, за
сопствениците и клиентите.

Објектот е меѓу булеварот „Видое Смилевски Бато“, ул. Февруарски поход и булеварот АСНОМ, на главните сообраќајни артерии за влез и излез од Скопје, од и кон Велес,
Куманово и Белград, во близина на бензинската пумпа „Макпетрол“, кејот на реката Вардар, новиот парк со авион и црквата Св. Јован Крстител, донација на фондацијата проф. Д-р Ванчо Чифлиганец.

Во овој модерен, нов дел на Скопје, со голем број жители, изразена фрекфентност, добра инфраструктура и сообраќајна поврзаност, има одлични услови за развој на успешен бизнис од различни дејности.

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
соработник во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 070 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015