Понуда
(21.09.2020)

Понуда на две ексклузивни деловни простории со квадратура од 87 m² и 103 m², со можност за спојување од вкупно 190 m² во модерниот станбено-деловен објект Ѓорче Петров, Скопје.
Понуда на две ексклузивни деловни простории со квадратура од 87 m² и 103 m², со можност за спојување од вкупно 190 m² во модерниот станбено-деловен објект Ѓорче Петров, Скопје.

Во објектот Ѓорче Петров има слободи две ( 2 ) ексклузивни деловни простории со квадратура од 87 m² и 103 m², со можност за спојување од вкупно 190 m² . Објектот располага со сопствени подземни модерни паркиралишта за потребите на сопствениците на недвижности и клиентите.

Со атрактивната локација, високиот квалитет, сигурноста и функционалноста, овие деловни простории нудат идеални услови за развој на успешни бизниси и одлични можности за
водење дејности од различни области.

Модерниот станбено-деловен објект Ѓорче Петров се наоѓа на атрактивната локација во срцето на модерната општина Ѓорче Петров-Скопје, во близина на магистралниот пат  Скопје- Кичево-Охрид, поштата, пазарот, црквата „Свети Петар и Павле“, трговскиот центар СП Планет, медицинската поликлиника Ѓорче Петров, полицијата, единицата за противпожарна заштита и паркот Ѓорче Петров со саат кулата, донација на Адора инженеринг.

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
соработник во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 070 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015