Понуда
(21.09.2020)

Нудиме на продажба ексклузивни деловни простории од 81 m², 156 и 380 m², со можност за спојување до 617 m². Објектот се наоѓа под Водно спроти Министерството за внатрешни работи.
Нудиме на продажба ексклузивни деловни простории од 81 m², 156 и 380 m², со можност за спојување до 617 m². Објектот се наоѓа под Водно спроти Министерството за внатрешни работи.

Под Водно

Локација: ул. Димче Мирчев бр. 20 Центар – Скопје

Ексклузивни деловни простории: 81 m², 156, 380 = 617 m²

Елитниот објект Под Водно во централната зона на Скопје нуди на продажба ексклузивни деловни простории од 81 m², 156 и 380 m², со можност за спојување до 617 m². Деловните простории се наоѓаат во приземниот дел на објектот и располагаат со сопствени паркиралишта за потребите на сопствениците на недвижности и клиентите. Објектот Под Водно се наоѓа на исклучително атрактивна локација во строгиот центар на Скопје, под падините на Водно, веднаш спроти МВР, на ул. Димче Мирчев бр. 20, во Општина Центар. Во непосредна близина на објектот се главниот градски плоштад, централната пешачка зона – улицата „Македонија“, Државната болница, урбаниот парк, паркот на новинарите, Мала станица, Музеј на град Скопје, Старата железничка станица, познатите трговски центи Рамстор и Тинекс-Зебра, КАМ маркет и други институции и важни објекти во срцето на главниот град.

Со атрактивната локација, вискиот квалитет по современите стандарди и докажаната безбедност, содржините, можностите, сопствените паркиралишта и инфраструктурата, овие
деловните простории нудат идеални услови за развивање успешни урбани бизниси и за водење дејности од различни сфери.

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
стручен соработник во Стопанска комора на Македонија
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 070 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015