Понуда
(21.09.2020)

Понуда за продажба/изнајмување на деловен простор од 879 м² на 1 кат како една целина и плус 840 м² тераса на кров, која може да се издава поединечно. Деловниот простор се наоѓа во трговскиот- деловен центар во Ново Лисиче.
Понуда за продажба/изнајмување на деловен простор од 879 м² на 1 кат како една целина и плус 840 м² тераса на кров, која може да се издава поединечно. Деловниот простор се наоѓа во трговскиот- деловен центар во Ново Лисиче.

ТРГОВСКО - ДЕЛОВЕН ЦЕНТАР - Ново Лисиче

Локација: ул. Февруарски поход бр.46, населба Ново Лисиче, Општина Аеродром, Скопје

Во трговскиот- деловен центар во Ново Лисиче нудиме на продажба и за изнајмување деловен простор од 879 м² на 1 кат како една целина и плус 840 м² тераса на кров, која може да се издава поединечно.

Модерниот висококвалитетен трговско-деловен центар има вкупна корисна површина од околу 3000 м² и сопствени паркиралишта, на приземје е сместен познатиот трговскиот синџир на маркети „Рамстор“.

Деловниот центар е лоциран на ул. Февруарски поход бр.46, населба Ново Лисиче, Општина Аеродром, на атрактивна локација, непосредно до фреквентни, главни сообраќајници, артерии на влез и на излез во главниот град, од Велес, Куманово, Белград, во близина на комплексот 9 згради на Адора инженеринг, бенизнската на „Макпетрол“, паркот со авион, реката Вардар и православниот храм „Св. Јован Крстител“, донација на ктиторот проф. д-р Ванчо Чифлиганец.

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
соработник во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 070 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015