Отворена тендерска постапка за проектирање, изградба, одржување и трансфер на Аеродромот во Саранда
➢ ОГЛАС (02.09.2021, во 11:23:13)
👁 Прочитано: 588
Отворена тендерска постапка за проектирање, изградба, одржување и трансфер на Аеродромот во Саранда

Амбасадата на Република Албанија во Северна Македонија ја информира Стопанската комора дека Министерството за инфраструктура и енергетика на Република Албанија ја отвори тендерската постапка за проектирање, изградба, одржување и трансфер на аеродромот во Саранда.

Сите заинтересирани компании за подетални прашања може да се обратат до следните контакт лица:
teuta.balili@infrastruktura.gov.al; kledia.ngjela@infrastruktura.gov.al.

Во прилог:

EN-Draft-Contract.pdf

EN___DSK_SIA.pdf

KML_Planvendosje_pdf.pdf

SIA_TERM_OF_REFERENCES_EN.pdf

Служба за информирање при Комората