Средба: USAID и Стопанската Комора на Северна Македонија
➢ Актуелно (08.07.2021, во 08:23:00)
👁 Прочитано: 1529
Средба: USAID и Стопанската Комора на Северна Македонија

Вчера, во просториите на Комората извршниот директор на Комората м-р Антонио Пешев се сретна со Претставникот на канцеларијата на USAID во Македонија д-р Ерик Јановски, директорката на канцеларијата за развој Дон Кармин и проектниот менаџер во канцеларијата за развој Кристина Дерибан. На состанокот се разговараше за можни начини за продолжување на успешната соработка меѓу USAID и Комората, кои, како партнери веќе имаат работено на заеднички проекти, во изминатите години.

 

Служба за информирање при Комората