COVID -19, ФОРМИРАН КРИЗЕН ШТАБ ВО РАМКИТЕ на СКМ
👁 Прочитано: 24926COVID -19, ФОРМИРАН КРИЗЕН ШТАБ ВО РАМКИТЕ на СКМ

 

Во рамките на Комората е креиран кризен штаб, кој 24-часовно ќе ја следи состојбата и ќе биде на Ваше располагање. Тоа значи дека преминуваме на работа во вонредни околности на сите нивоа. Токму затоа секојдневно за решавање на вашите проблеми наизменично на дневна основа ќе бидат достапни:

 - претседавачот на Собранието м-р Антони Пешев,
 - потпретседателката д-р Јелисавета Георгиева-Јовевска,
 - главниот советник на Управниот одбор за економски прашања м-р Зоран Јовановски и
 - извршниот директор Билјана Пеева-Ѓуриќ.

 


 


Временски рок на Уредбите со законска сила и на одлуките во врска со економските мерки за справување со последиците од КОВИД 19

Временски рок на Уредбите со законска сила и на одлуките во врска со економските мерки за справување со последиците од КОВИД 19

 

Служба за информирање при Комората