Понуда
(19.12.2021)

Набавка на преварен ориз од Индија
Набавка на преварен ориз од Индија

Ние доставуваме ориз не басмати, кој е ориз на пареа, од Индија. Должината на нашиот ориз е помеѓу 5mm до 7mm и бела и златна боја.
ако сте заинтересирани, ве молиме контактирајте го нашиот Whatsapp бр. +919433744688
или е-пошта - sscons4@gmail.com

 

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
соработник во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 071 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015