Понуда
(17.12.2020)

Пластични амбалажи за прехранбени производи.
Пластични амбалажи за прехранбени производи.

SHENZHEN LINLAN PLASTICS CO.,LTD е производител на сите видови торби, како што се OPP вреќи, PP торби, PO торби и PE торби со добро опремена опрема за тестирање и силна техничка сила. Со широк спектар, добар квалитет, разумни цени и стилски дизајн, нашите производи широко се користат за пакување на храна, играчки, силиконски производи, подароци и други индустрии.

Преземете каталог:
За повеќе информации, Ве молиме контактирајте го лицето наведено подолу.
Контакт лице: м-р Сања Николова
соработник во организационата целина за претставување на членките и вмрежување
Телефон: ++ 389 2 3244091, M. 070 230 452
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: sanja@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015